دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-05-20
تبلیغات1
تبلیغات1
کد خبر: 59610 |
تاریخ انتشار : ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۵ | ارسال توسط :
7 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به گفته تحلیلگران رشد تقاضای جهانی بنزین در سال ۲۰۲۴ ممکن است به نصف کاهش پیدا کند و حاشیه سود صنعت پالایشگاهی در نیمه دوم سال را کاهش دهد. این موضوع ناشی از تغییرات و اقبال به سمت خودرو‌های برقی در چین و آمریکا است که در سال‌های گذشته فروش آنها رو به افزایش بوده […]

به گفته تحلیلگران رشد تقاضای جهانی بنزین در سال ۲۰۲۴ ممکن است به نصف کاهش پیدا کند و حاشیه سود صنعت پالایشگاهی در نیمه دوم سال را کاهش دهد. این موضوع ناشی از تغییرات و اقبال به سمت خودرو‌های برقی در چین و آمریکا است که در سال‌های گذشته فروش آنها رو به افزایش بوده است.

به نقل از رویترز، تقاضای سوخت ۳۴۰ هزار بشکه در روز افزایش خواهد یافت و در مجموع سالانه به ۲۶.۵ میلیون بشکه در روز خواهد رسید که کمترین رشد از سال ۲۰۲۰ محسوب می شود. سال گذشته رشد مصرف ۷۰۰ هزار بشکه در روز ثبت شده بود.

همچنین تحلیلگران با اشاره به اینکه فروش وسایل نقلیه الکتریکی در ایالات متحده و چین در حال افزایش است پیش بینی کرده اند که تقاضای چین در سال جاری تنها ۱۰۰ هزار بشکه در روز رشد خواهد کرد که دلیل آن افزایش استقبال از خودرو‌های الکتریکی است. به معنای دیگر انتظار می‌رود تقاضای بنزین در سال جاری ۱.۷ درصد یا حدود ۳ میلیون تن افزایش یابد و به ۱۸۲ میلیون تن برسد.

 آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرده که انتظار می‌رود کشور چین که زمانی محرک تقاضای بنزین در جهان بود، بیش از نیمی از کل فروش خودرو‌های الکتریکی در سال جاری را به خود اختصاص دهد. این آژانس همچنین تخمین می‌زند از آنجایی که کاهش قیمت‌ها باعث افزایش تقاضا می‌شود، سهم خودرو‌های الکتریکی فروخته شده در سال جاری می‌تواند به ۴۵ درصد در چین، حدود ۲۵ درصد در اروپا و بیش از ۱۱ درصد در ایالات متحده برسد.

منبع خبر «» است و اکولایو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59610 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  50004150001072  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه اکولایو مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات2
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اکولایو در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید