پنجشنبه, ۱۴ تیر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-07-04
تبلیغات1
تبلیغات1
کد خبر: 8402 |
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۳ | ارسال توسط :
34 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اقتصاد آنلاین، مجید افتخاری عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادر کنندگان پوشاک و نساجی در گفتگو با برنامه روی خط بازار گفت: تولید کنندگان داخلی هیچ گاه مشکلی با واردات پوشاک ندارند و دلگیری آنها از قاچاق ۹۹ درصدی پوشاک به کشور است. وی ادامه داد: یکی از معضلات صنعت پوشاک و نساجی کشور […]

به گزارش اقتصاد آنلاین، مجید افتخاری عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادر کنندگان پوشاک و نساجی در گفتگو با برنامه روی خط بازار گفت: تولید کنندگان داخلی هیچ گاه مشکلی با واردات پوشاک ندارند و دلگیری آنها از قاچاق ۹۹ درصدی پوشاک به کشور است.

وی ادامه داد: یکی از معضلات صنعت پوشاک و نساجی کشور عدم حمایت دولتمردان است و تاکنون هیچ گونه هدف گذاری و برنامه ریزی برای این صنعت توسط بخش دولتی صورت نگرفته است.

افتخاری با اشاره به ترکیه به عنوان ششمین صادر کننده پوشاک در جهان گفت: در ۲ دهه گذشته صنعت پوشاک ما از کشور ترکیه مقتدر تر بود ولی دولت ترکیه فرصت‌های تجاری خوبی برای این صنعت بوجود آورد و تا جایی که سالانه بیش از ۱۸ میلیارد دلار صادرات دارند و هر روز شاهد رشد بیشتر این صنعت هستند.

وی ادامه داد: صنعت پوشاک از تکنولوژی پیچیده و هزینه‌های گزاف برخوردار نیست و با توجه به نیروی انسانی حاضر در کشور و پایین بودن حامل‌های انرژی ما قادر خواهیم بود این صنعت را در کشور متحول کنیم.

عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادر کنندگان پوشاک و نساجی گفت: متأسفانه ما نگاه جدی به پوشاک و نساجی داخلی نداریم و صادرات ما در این حوزه بسیار ناچیز که که این معضل حاکی از نقش کم رنگ دولت در این حوزه است.

وی استفاده از تجربیات و مسیر پیشرفت کشورهای پیشگام در حوزه نساجی و پوشاک را یکی از راههای برون رفت از رکود این صنعت در کشور دانست.

افتخاری با اشاره به برگذاری دهمین نمایشگاه صنعت پوشاک در محل نمایشگاه بین المللی کشور گفت: در این صنعت برترین و منتخب ترین واحدهای صنعتی حضور دارند و بهترین فرصت برای ارتباط مستقیم تولید کنندگان و فعالان اصلی این صنعت است که حلقه‌های مفقوده در زنجیر ارزش را شناسایی کنند.

منبع خبر «» است و اکولایو در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8402 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  50004150001072  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه اکولایو مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات2
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اکولایو در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید